Extra informatie

ZonKoop van Greenchoice

  • Greenchoice regelt alles voor je
  • Gratis btw-teruggave service
  • 5 jaar lang opbrengstgarantie

Extra informatie zonnepanelen

De beste materialen voor het beste rendement

Bij Greenchoice krijg je zonnepanelen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De panelen zijn duurzaam en eerlijk gemaakt en worden vakkundig geïnstalleerd. Greenchoice levert panelen van de fabrikant Trina Solar. Trina Solar behoort bij de Tier 1 fabrikanten. Daarnaast is Trina Solar een van de oudste zonnepanelen fabrikanten én het ook financieel het gezondst. Daarnaast is Trina Solar één van de fabrikanten die de Consumentenbond aanraadt op basis van kwaliteit. Trina Solar scoort hoog op:
– Betrouwbaarheid en zekerheid
– Minimale systeemfouten/productiefouten
– Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid

Greenchoice levert zwarte (full black) panelen met een hoog rendement. Naast 12 jaar fabrieks- en systeemgarantie, worden de panelen geleverd met een vermogensgarantie van 25 jaar (maximaal 20% degradatie over 25 jaar). Bovendien garandeert Greenchoice 5 jaar lang de productie- en opbrengstgarantie van de panelen. De panelen worden altijd geleverd inclusief een omvormer die de stroom geschikt maakt voor gebruik in huis en terug leveren.

Drie uiteenlopende redenen om te investeren in zonnepanelen

Door zelf stroom op te wekken vergroen je de wereld. Daarnaast leveren zonnepanelen een mooi rendement op met zeer beperkte risico’s. Hierdoor biedt investeren in zonnepanelen een interessant alternatief voor sparen en beleggen. Lees hieronder een aantal interessante voorbeelden waarom klanten, naast het verduurzamen, investeren in zonnepanelen.

Zonnepanelen als extra pensioenvoorziening

In plaats van extra bijstorten voor je pensioenvoorziening kun je ook investeren in zonnepanelen. Daarmee verlaag je voor een periode van tot wel 25 jaar je maandelijkse lasten. En houd je meer geld over voor andere zaken.

Met zonnepanelen maandelijks aflossen op je hypotheek

Om op je maandelijkse lasten te besparen kun je eenmalig een grotere aflossing doen op je hypotheek. Maar in plaats van deze extra aflossing kun je ook investeren in zonnepanelen. Om vervolgens bijvoorbeeld de besparingen te gebruiken om alsnog maandelijks extra af te lossen op je hypotheek. Afhankelijk van de hoogte van je hypotheekrente en je persoonlijke situatie kan dit een interessant alternatief zijn voor een extra aflossing.

Met zonnepanelen sparen voor je (klein)kinderen

Als je (klein)kinderen straks op eigen benen staan, wil je ze graag een goede start meegeven. Denk aan het betalen van de studie of een aankoop van een huis. Je kunt hier eenmalig een bedrag voor opzij zetten op een spaarrekening. Maar sparen levert geen hoog rendement op. En met beleggen ben je niet verzekerd van een positief resultaat. De zon komt gelukkig iedere dag op en zorgt nu voor een interessant rendement. Je kunt dus overwegen om te investeren in zonnepanelen en de besparingen vervolgens iedere maand op een spaarrekening te storten. Zo verduurzaam je de wereld voor je (klein)kind en spaar je ook nog eens tegen een hoger rendement.

Eenvoudig geïnstalleerd

De installatie van zonnepanelen is eenvoudig en wordt doorgaans in 1 dag afgerond. Tijdens de offerteaanvraag is er al gekeken naar de meest optimale plaatsing van de zonnepanelen op het dak, eventuele obstakels en het te behalen rendement. Na akkoord stellen wij een technisch rapport met je op. Vervolgens neemt de installateur contact op voor het inplannen van de installatiedatum. Ons montageteam is gecertificeerd volgens de beste montage- en veiligheidsnormen. Op de afgesproken installatiedag neemt ons montageteam vooraf nog een keer alles met je door. Zo worden ook technische details als de kabelroutes en alle bevestigingen met je besproken. De werkzaamheden vinden gelijktijdig op het dak en in het huis plaats. Bij afronding van de werkzaamheden lopen we alles met je na. Tevens geeft de monteur een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem. Zodra de installatie is afgerond, kan de zon meteen voor je aan het werk. De elektriciteit die je niet gebruikt, lever je terug aan het netwerk en wordt in mindering gebracht op je energierekening.

Kies ook voor groene energie van Greenchoice en krijg €150 retour!

Overstappen van energieleverancier is bij aanschaf van zonnepanelen niet nodig, maar wel aantrekkelijk! Bij Greenchoice vinden we het belangrijk dat je groene stroom en gas gebruikt. Kies je naast zonnepanelen op je eigen dak voor het speciale energiecontract Wind uit Nederland CombiVoordeel? Dan profiteer je direct van een extra voordeel van €75 op een 3-jarig contract. En kies je voor een 5-jarig contract dan krijg je zelfs €150 voordeel. Daarnaast heeft Greenchoice één van de hoogste terugleververgoedingen in de markt. Dus als je een keer meer opwekt dat dat je gebruikt, zit je bij Greenchoice goed!