Bereken je voordeel met zonnepanelen

Vrijblijvend en direct inzicht

* Stroomverbruik per jaar in kWh. Niet verplicht invoerveld.

Update coronacrisis

Greenchoice blijft zonnepanelen installeren en volgt daarbij nauwgezet de richtlijnen ‘Samen veilig doorwerken’ van Techniek Nederland. Het kan enigszins langer duren voor dat de zonnepanelen worden geplaatst.

Lees meer

Opwekken met huurpanelen van Greenchoice

Zelf energie opwekken via je eigen dak zonder dat je hier een grote investering voor hoeft te doen? Het kan met ZonHuur! Het enige dat je nodig hebt is een eigen dak met gunstige ligging. Kies voor ZonHuur vanaf 8 panelen, die je al kunt huren vanaf €33 per maand. De opbrengst van de zonnepanelen is in de meeste gevallen hoger dan de huur. Dat betekent dat je direct profiteert. Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal systemen beschikbaar!

Doe de gratis dakscan en zie direct hoeveel je bespaart.

Maximale zekerheid door opbrengstgarantie

Greenchoice maakt inzichtelijk hoeveel panelen passen bij jouw situatie én wat de verwachte opbrengsten zijn. Hiervoor kijken we naar de eigenschappen van jouw dak, zoals de hellingshoek en de ligging van je dak ten opzichte van het zuiden. Op basis hiervan berekenen we de opbrengst van je zonnepanelen en garanderen wij de kWh-opbrengst over een periode van 5 jaar.

Krijg persoonlijk advies, ook als je geen klant bent.
huurpanelen in 4 stappen
huurpanelen in 4 stappen

Hoe gaat huren in zijn werk?

Huren gaat heel gemakkelijk. Zelfs als je bij een andere energieleverancier zit kun je, zonder over te stappen, via ons zonnepanelen huren. Doe de dakscan en ontvang een vrijblijvende indicatieve offerte. Vervolgens kan je met één klik een definitieve offerte opvragen. Wij bespreken dan jouw persoonlijke situatie en lopen een aantal zaken na. Bij akkoord maken we een afspraak met je voor de installatie. Na installatie betaal je maandelijks een vast huurbedrag per paneel en profiteer je van de opbrengsten. Ook bij het huren van panelen krijg je bij Greenchoice een opbrengstgarantie, zodat je er zeker van bent wat het huren van het systeem jouw minimaal oplevert.

Hoe werkt het?

Stap 1 Doe de dakscan en ontdek hoeveel jouw dak oplevert
Stap 2 Ontvang per e-mail direct een vrijblijvend voorstel
Stap 3 Vraag definitieve offerte aan specifiek voor jouw situatie*
Stap 4 Na akkoord plannen we een installatiedatum
Stap 5 Installeren van de panelen op de afgesproken datum
Stap 6 Optioneel kan je kiezen voor groene stroom en gas van Greenchoice

*Er komen veel aanvragen binnen. Wij doen ons best om de offerte binnen zes weken te sturen.

Hulp nodig? Bel gerust:

Telefoonnummer: 085 782 0051
E-mail: advies@greenchoicezon.nl

Doe hierboven de dakscan en ontdek hoeveel jouw dak oplevert